Freshness

Har inte kunnat gå en meter idag utan att näsan och ögonen börjat rinna. Freshness huh? Har snorat och nyst på alla människor och kunder (för dom är inte människor höhö) hela dagen. På tunnelbanan satt ett par och kollade snett på mig för att jag snöt mig. Snöt mig! Come on, vad skulle jag göra liksom? Aja, lätt att va kaxig efteråt...... Nu-----> skönhetssömn.

Big no!

Å nej nu kom jag på en grej.. när man fotar såna där mysbilder är det ju lag på att ha med en kopp té, gärna en snygg kopp också. Jag lovar, jag har en här! Fast jag fattar fan inte hur Malin kan gilla sorten, för inte fan va den god....

One moment please




Det där med dagens outfit




Var väl inte riktigt min grej...

I just had... ehmm.. no

Asså denna video... Frida kom just fram till att hon är Jessica Alba. Lyllos...!




Restlessness

Jag vet att jag borde vara hemma och ta det lugnt men det kliar så satans i fingrarna av rastlöshet. Ska möta Frippan i liljeholmen och spana in det nya centrumet. Inte för att jag nånsin såg det gamla... Tänkte köpa en flaska champagne till bossen som slutar imorn, och det är min käre far Finns (Frida älskar hans namn av någon anledning.. har tycker mest det e pinsamt att hon gör det) födelsedag så ska inhandla presenten till honom också! Sen blir det middag och tårta hos dem. Men det blir en ta-det-lugnt dag iaf, inte värsta marathonloppet liksom...

Goodies

Har precis fått besök av en viss tös called Malin, jag lagade världens KING till köttfärspaj (i'm the master) och i gengäld diskade hon min disk. Soo worth it!

Sen provade vi mitt nya té, hallon-blåbär, och en sak som e bra med Malin är hennes goda tésmak. Hon verkar nämligen bara älska alla tésorter jag köper!



Sjuk = nätshopping

Serpa SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMBielawa SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Dessa snyggingar är nu på väg hem till mig!

Ni hittar dom här

Det var jag


Damn it

Åkte ut till jobbet men blev hemskickad på två minuter. Allting snurrade, inklusive maginnehållet. Helt matt i kroppen. Och tydligen vill inga fler bli smittade... Höhö. Har bäddat ner mig i soffan med citronvatten och mandarin, c-vitamin borde göra susen! Kanske även hinner med att läsa lite. Och facebooka. Och kolla teve. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara så satans uttråkad innan denna dag e över. Damn it.

Just like that

It's like this - det går sjuka på jobbet och nu är det min tur att vara sjuk. Fast eftersom vi redan är underbemannade så är det bara att bita ihop.. Feberfrossa och mellandagsrea. Fyfan, jag vill ju bara dööö typ! Unnade mig mcdonalds till lunch, det tyckte jag att jag var värd :)


 

Simple as that!


The night before

Egentligen har jag lite svårt att förstå mig på detta med julhandel och julstress. Det verkar inte som att folk förstår att det finns 50 andra veckor på året liksomt.. Kanske att det hör till precis innan jul, det kan man ju i och för sig förstå. Att man väljer det, men då har man valt det och då kan jag tycka att man fan får sluta gnälla och skylla sig själv. När folks stress går ut över andra personer kan jag tycka att det är lite väl. Idag har jag träffat många glada människor men fan lika många otrevliga och bittra. Är inte riktigt van vid det, jag föredrar trevliga personer.

Imorgon är det första julafton i mitt liv som jag vaknar upp ensam. Alltså helt ensam. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, och jag försöker bestämma mig för att jag tycker ingenting. I magen känns det sisådär.. Men förhoppningsvis blir dagen mysig. Kilar över till farmor med kanske något gott att tugga på och sedan bär det av till söder för riktigt julfirande med halva släkten.

Så.. God jul då folk :)

Dagens insikt

Har kommit på att långa inlägg hittills inte varit min grej. Och inte nu heller.

Poo

Ok, fuck this. I'm goin to bed.

Like this



Några drinkar skulle sitta fint just nu... Kind of

Theese days

Ibland måste jag inse att det är okej att vara ledsen, att man knappast kan vara på topp hela tiden. Ändå är det som att det blir ett sådant långt kliv att jag har svårt att ens acceptera det. Jag, ledsen? Jag, inte glad? Va?

Och sen, nej juste, jag är ju faktiskt bara människa. Jag också.

Sunkissed....

Gick emot alla mina jobbprinciper (eller alltså, principer i och med jobbet) och antagligen mina kollegers också. Gick och sola. Var tvungen. Ni vet magkänslan när man kollar sig i spegeln och ser en vampyr. Går man ut så smälter man ihop med snön... Typ så. Tänker inte vara fulast och blekast i kompisgänget sen när folket bestämmer sig att ta sig hem från thailand. Fan för dom! Aja. Nu saknar jag Nathalie. Hoppas dom har det skitbra, verkligen.

Hehe

Lovelyness

Hemkommen efter en kväll med jobbet på Christmas comedy. Jag bara älskar Soran Ismail! Innan blev det stress stress och lite mer stress men god choklad och sedan gott thaikäk med gourgeous co-workers. Trots trötthet, förkylning och lite ryggont på det så var kvällen såå värd! Yes, absolutely.


Whatta?

Egentligen, what the fuck's up med människor som bara tar tar tar och förväntar sig att hela världen ska buga sig för dem och tacka tacka tacka för att de köpt ett nagellack för 25 spänn? 10 min innan stängning kommer hela centrums befolkning in i butiken för att gå loss och julshoppa och då förväntar sig vissa att vi som är två stycken då ska ställa oss och slå massa julklappar? Egentligen har jag verkligen ingenting emot att göra det, men när man fräser och är allmänt dryg så känns det väl sidåsär att vara tillmötesgående. Tycker annars att det till och med är trevligt att slå in presenter, men alltså, BE SNÄLLT, man kommer sååå mycket längre med en trevlig ton. Och faktiskt, det ingår inte i mitt jobb att slå in paket, även om jag är jävligt grym på det......

Okej, nu kan jag andas normalt igen. Köttfärspaj nästa....

Hej mat!

ÄNTLIGEN har man käk i kylen. Det var inte igår.....

Nu, eller snart, ------> jobb

När jag kommer hem ska jag laga köttfärspaj! :)

We're like.. clockwork orange


Lucky lucky me

Har under dagen gått alldeles för länge och i alldeles för platta skor, men nu har jag bara en enda liten julklapp kvar! Julshoppningen börjar vanligtvis med att jag tänker aningen ekonomiskt och känner mig ganska nöjd med det, för att sedan övergå till att kosta så sjukt jäkla för mycket men med en ganska nöjd mig i alla fall. Vilken tur att jag detta år har ett sånt toppenjobb med massa roliga och riktigt najs produkter som blir perfekta och riktigt fina julklappar under julgranen! Ser faktiskt fram emot julen detta år. I'm a lucky bastard.


Trapped

Jobbar hårt och duktigt med att försöka intala mig själv att jag klarar av allt och lite till. När man sedan börjar tjuta för att en kompis vill dra med en till Norge kommer verkligheten ikapp och jag känner mig fångad i mitt eget liv. Bra jobb och lägenhet, helt underbart, javisst, men vill jag någonting mer? Förstå mig rätt, jag älskar mitt jobb och min lägenhet har blivit mitt hem nu, men jag kan sakna lite spontanitet i vardagen. Antar att detta blivit allt tydligare nu när det är mörkt, kallt och stressigt på jobbet med tre dagar ledigt denna månad. Att folk tycker det är en bra idé att dra till Thailand är ju kul för dem också, verkligen. (Det är ju faktiskt riktigt roligt för dem, och lite glad för deras skull är jag väl) Inte för att jag är avundsjuk.... Får ju trots allt vara hemma i kylan, sjuk och med arslet fullt av jobb! Woho!






Känns sådär va...







Hua

Har en stor fet klump i magen, sitter och kollar på nyheterna. Kan inte riktigt fatta att ett så uppenbart terrordåd har genomförts i Sverige.. Att någon spränger sig själv i STOCKHOLM, kom igen, jag menar.. Stockholm? Känns som att ett tredje världskrig är på väg att bryta ut, om det inte redan gjort det...

My ppplace

Gud vad jag har börjat älska min lägenhet! När jag flyttade in för sisådär åtta månader sedan så trodde jag inte att jag skulle kunna trivas så här bra. Älskar att alltid ha någonting att pyssa med, att alltid ha ett litet projekt. Det får ta sin tid liksom. Har kommit mer iordning nu och jag kan faktiskt stolt säga att jag gjort allting själv (förutom dörrbytet då) med lite hjälp av vänner. Händigt som tusan. Malin kom hit i nödens hetta och hjälpte mig sätta upp platteven och också lugna mig och mina panikskrik när det inte gick som jag ville. Har inte det bästa tålamodet kanske...







Måste jag skriva "Då/Nu"? Inte va. Jag älskar mina 24 kvm!

Cheeseburgar-diet

Ibland kan jag veeeeerkligen hata min diabetes, som då man är tvungen att hoppa av tuben för att ta en snabb knall in på donken för en cheeseburgare eller två. Eller a asså, vem försöker jag lura.. Man har ju iaf en ursäkt för skräpmat :)




Ohno, hope I'm not gonna get spanked för använding av någon annans bild..

Hihi

Ååh jag har redan haft min första läsare :D

Dagens insikt

Eftersom jag egentligen inte har någonting vettigt för mig så kollar jag kalendern och inser att jag från och med nu är ledig en dag fram tills julafton. Yey yey YEY

Sexyness


RSS 2.0